VAPM L

od 35.00€

 

Ovo domaćinstvo se nalazi u Crmničkom selu Limljani na 7 km od Virpazara i Skadarskog jezera sto je nekih 10 minuta vožnje. Kuća je dvospratna, na donjem spratu se nalazi vinarija, a na gornjem su apartmani i sobe. U ponudi imamo 2 sobe, koje su sa francuskim krevetom i svojim kupatilom, ali bez terase.  Apartmani su dosta veliki i potpuno su opremljeni, oni su pogodni za 4-5 ljudi, imaju 2 terase od kojih se sa jedne pogled pruža prema planinama i Crmničkom polju, a druga gleda na vinograde. 

 

Takodje osim ovih vrsta prenoćista, mi nudimo i mogućnost doručka i tu su u ponudi veliki broj domaćih džemova, domaći hljeb, kao i pite i proja.  Osim doručka nudi se i mogućnost večere. Što se tiče ručka i večere, gosti prvo dobijaju mezu sa domaćim kravljim i kozjim sirom,  pohovane tikvice ili patlidzan, zatim slijedi supa, nakon čega ide glavno jelo, to je obično meso sa prilogom i nakon toga ide kolač i voće. Raznovrsna i obimna ponuda domaće hrane će goste ostaviti zadovoljnim i sitim.

 

Vinarstvo je osnovna djelatnost ovog domaćinstva i to proizvodnja izvornog autohtonog crmničkog vina, ali imaju i svoju baštu u kojoj uzgajaju povrće za sopstvene potrebe i za svoje goste. Imaju i voćnjak i proizvode svoje sokove, džemove i likere. Ako dodjete u pravo vrijeme, možete učestvovati u aktivnostima kao što su branje grožđa  i sama prerada i proizvodnja.

Mi takodje nudimo i wine-tasting. Tokom wine tasting-a, moguće je probati 3 vrste vina, 3 vrste rakije i 10 vrsta likera. Uz to, nudimo jos i bogati oval sa: njeguškom pršutom, 2-3 vrste domaćeg sira; sezonska salata; domaći hljeb i proja. 

Pošalji poruku

KG

Katun se nalazi uz sami rub Nacionalnog parka Biogradska gora. Gosti okruženi netaknutom prirodo ...

 

SDK

Ovo seosko domaćinstvo se nalazi u istoimenom selu nadomak Žabljaka. Primarna djelatnost ovog doma ...

 

PDB

Planina Bjelasica se nalazi između pet opština - Kolašin, Berane, Mojkovac, Andrijevica i Bijelo ...

 
 

Subscribe to our newsletter to get exclusive discounts and new offers right in your inbox.