Smještaj

SEOSKO DOMAćINSTVO „KOVčICA"

ZABLJAK

Seosko domaćinstvo „Kovčica” nalazi se u istoimenom selu nadomak Žabljaka. Primarna djelatnost ovog domaćinstva, pored poljoprivrede, je proizvodnja organskih čajeva - uzgoj i prerada ljekovitog bilja.


SEOSKO DOMAćINSTVO „PAVIćEVIć"

ZABLJAK

Seosko domaćinstvo „Pavićević” nalazi se na žabljačkoj visoravni, u selu Kovčica, na svega pet kilometara od Žabljaka. U okviru imanja nalaze se porodična i planinska kuća za smještaj turista. Porodica Pavićević sertifikovani je proizvođač organske hrane, a izdvajaju se žitarice, krompir, kupus, šargarepa i luk.


SEOSKO DOMAćINSTVO „LA NOSTRA CASA"

ZABLJAK

Seosko domaćinstvo „La Nostra Casa” nalazi se u selu Tmajevci, nedaleko od Žabljaka. U ovom seoskom domaćinstvu pretežno se bave ruralnim turizmom i stočarstvom, a poznati su i po proizvodnji planinskog sušenog sira.


SEOSKO DOMAćINSTVO „CHALETS PODGOROM"

ZABLJAK

Seosko domaćinstvo „Chalets Podgorom” nalazi se u selu Njegovuđa, tri kilometra udaljeno od magistralnog puta Žabljak - Pljevlja, na lokalnom putu ka Vražjem i ostalim durmitorskim jezerima. Ponuda pruža kvalitetan smještaj u neobičnim drvenim kolibama sa unikatnim namještajem. Izgled kampa je arhitektonski originalan i oslanja se na graditeljske osnove durmitorskog kraja, prilagođene


Subscribe to our newsletter to get exclusive discounts and new offers right in your inbox.