Smještaj

SDK

ZABLJAK

Ovo seosko domaćinstvo se nalazi u istoimenom selu nadomak Žabljaka. Primarna djelatnost ovog domaćinstva, pored poljoprivrede, je proizvodnja organskih čajeva - uzgoj i prerada ljekovitog bilja.


SDP2

ZABLJAK

Ovo domaćinstvo se nalazi na žabljačkoj visoravni, u selu Kovčica, na svega pet kilometara od Žabljaka. U okviru imanja nalaze se porodična i planinska kuća za smještaj turista. Porodica je sertifikovani proizvođač organske hrane, a izdvajaju se žitarice, krompir, kupus, šargarepa i luk.


SD LNS

ZABLJAK

Ovo domaćinstvo se nalazi u selu Tmajevci, nedaleko od Žabljaka. U ovom seoskom domaćinstvu pretežno se bave ruralnim turizmom i stočarstvom, a poznati su i po proizvodnji planinskog sušenog sira.


SD CP

ZABLJAK

Ovo seosko domaćinstvo se nalazi u selu Njegovuđa, tri kilometra udaljeno od magistralnog puta Žabljak - Pljevlja, na lokalnom putu ka Vražjem i ostalim durmitorskim jezerima. Ponuda pruža kvalitetan smještaj u neobičnim drvenim kolibama sa unikatnim namještajem. Izgled kampa je arhitektonski originalan i oslanja se na graditeljske osnove durmitorskog kraja, prilagođene potrebama savremen


Subscribe to our newsletter to get exclusive discounts and new offers right in your inbox.