Smještaj

SEOSKO DOMAćINSTVO „FERATOVIć"

PLAV

Porodično imanje Feratovića se nalazi na samoj granici NP Prokletije, a udaljeno je svega 7,5 km od centra grada i  na udaljenosti od 500-600 metara prolazi staza Peaks of the Balkans (planinarska staza dužine 192 km, koja prolazi kroz tri zemlje i to: CG, Albanija i Kosovo a ista se prelazi za 8 do 10 dana), kao i pješačka staza koja vodi do Memine planine.


SEOSKO DOMAćINSTVO „JASAVIć"

PLAV

Seosko domaćinstvo „Jasavić” nalazi se u Malom selu, na uzvišenju sa kojeg se pruža veličanstven pogled na Plav i Plavsko jezero. Pored domaćinstva prolazi pješačka staza Peaks of the Balkans, a ljubitelje planinarenja posebno će obradovati informacija da se u okolini nalazi preko 200 planinskih vrhova iznad 2.000 m n.v.


SEOSKO DOMAćINSTVO „SAMELOVA KOLIBA"

PLAV

Seosko domaćinstvo „Samelova koliba” nalazi se u Bajrovića katunu, u sklopu Nacionalnog parka Prokletije. Sastoji se iz nekoliko objekata - vikendice, bungalovi, objekti za držanje i uzgoj stoke i živine.


EKO KATUN „HAKO"

PLAV

Eko Katun "Hako" je živopisno mjesto smešteno na raskrsnici prema Hridskom jezeru i Bogićevici na udaljenosti 12-km od Plava.


Subscribe to our newsletter to get exclusive discounts and new offers right in your inbox.