Smještaj

KOMOVI - KUćA U PLANINI

ANDRIJEVICA

Komovi su planinski lanac u istočnoj Crnoj Gori. Dio je Dinarskih Alpa. Najviši vrh Kom Kučki dostiže visinu od 2.487 metara. Komovi se nalaze između crnogorsko-albanskog planinskog lanca Prokletija koje ih graniči sa juga i istoka, planine Bjelasice na sjeveru i rijeke Tare na zapadu. Planinski vijenac komovi administartivno je podijeljen između opština Kolašin i Andrijevica. U masivu


SEOSKO DOMAćINSTVO „MILJANOV DO”

ANDRIJEVICA

Seosko domaćinstvo „Miljanov Do” porodice Babović, ušuškano u neopisivu ljepotu prirode, nalazi se na proplanku u selu Dulipolje, nadomak Andrijevice. Sadrži dvije kamene kuće stare preko 60 godina koje su, iako renovirane i stavljene u funkciju turizma, zadržale svoj autentičan izgled.


SEOSKO DOMAćINSTVO „KOMOVI - KATUN BOžIćKI”

ANDRIJEVICA

Seosko domaćinstvo „Komovi - Katun Božićki”, kako mu samo ime kaže, nalazi se na katunu Božića, na proplanku u neposrednoj blizini planinskog masiva Komovi. Iz ovog seoskog domaćinstva gosti mogu uživati u predivnom pogledu na Komove, a u vidokrugu su i Prokletije, odnosno Čakor.


SEOSKO DOMAćINSTVO ,,KRALJSKA KOLIBA"

ANDRIJEVICA

,,Kraljska koliba" je seosko domaćinstvo smješteno na trećem kilometru regionalnog puta Andrijevica -Kolašin, na planinskoj stazi Trešnjevik.


EKO KATUN KOMOVI

ANDRIJEVICA

Na planinskom putu preko Trešnjevika, glavnom pravcu između Andrijevice i Kolašina smjestio se katun Komovi.


Subscribe to our newsletter to get exclusive discounts and new offers right in your inbox.