Smještaj

SEOSKO DOMAćINSTVO „KAPIJA KANJONA”

MOJKOVAC

„Kapija kanjona” nalazi se na samoj obali rijeke Tare. Sadrži porodičnukuću u sklopu koje je degustaonica, kao i više  pomoćnih objekata - bungalova, koliba i kuhinju. Nalazi se na putu Mojkovac - Đurđevića Tara, koji je startna pozicija za rafting ovom rijekom.


SEOSKO DOMAćINSTVO „AGROV"

MOJKOVAC

Seosko domaćinstvo „AgroV”, nalazi se na imanju porodice Vujičić koje je staro preko 300 godina, u selu Obod, na samom rubu opštine Mojkovac. Osnovne djelatnosti ovog domaćinstva su proizvodnja ratarskih kultura i seoski turizam.


SEOSKO DOMAćINSTVO „KOLIBE ĆORIć"

MOJKOVAC

Seosko domaćinstvo „Kolibe Ćorić” nalazi se u mjestu Podbišće, na gornjoj koti, odakle se pruža izvanredan pogled na Mojkovac. Sadrži više objekata - ručno rađenu kolibu u etno stilu, igraonicu za djecu, više vidikovaca smještenih u krošnjama drveća, malinjak i voćnjak sa sibirskom aronijom.


TARAMOUR VIKENDICE

MOJKOVAC

Smještaj Taramour dvije su potpuno nove ručno izrađene drvene kućice. Smješten je u netaknutoj prirodi sela Gostilovina, u šumi, na ulazu u kanjon Tare. Nalazi se između Nacionalnih parkova Biogradska Gora, jedne od posljednje tri prašume u Evropi, i planine Durmitor. Idealan je kao polazište za posjete tim mjestima. Ove su kuće za odmor smještene na sunčanom obronku brežuljka s


APARTMANI MIR

MOJKOVAC

Apartmani Mir nalaze se u Gornjoj Dobrilovini, a nude vrt, terasu i besplatni WiFi. Dostupan je besplatan privatni parking


ETNO SELO ŠTITARICA

MOJKOVAC

Etno selo Stitarica smješteno je u mirnom okruženju, okruženo prekrasnom prirodom, planinama i rijekama. Na samo 15 minuta od kuća nalazi se Nacionalni park Biogradska Gora, koji je jedna od 3 posljednje prašume u Europi. Smještajne jedinice Štitarica tradicionalno su opremljene da izgledaju poput muzeja. Takođe nude tradicionalnu hranu.


SEOSKO DOMAćINSTVO „KAMP RABRENOVIć”

MOJKOVAC

„Kamp Rabrenović” nalazi se na samom izlazu iz Mojkovca, u mjestu Polje na putnom pravcu Mojkovac - Žabljak. Obuhvata porodičnu kuću i više brvnara sa apartmanima uređenim u etno stilu, kao i lijepo uređen auto kamp sa ukupno 14 mjesta. U sklopu domaćinstva nalaze se njiva i plastenik, u kojima se uzgaja sezonsko, organsko voće.


VUKADINOVIć - SEOSKO DOMAćINSTVO, BOJNA NJIVA, MOJKOVAC

MOJKOVAC

,,Vukadinović" je seosko domaćinstvo smješteno u selu Bojna Njiva iznad grada Mojkovca, koje pruža izvanredan pogled na okolne pejzaže.


Subscribe to our newsletter to get exclusive discounts and new offers right in your inbox.