Smještaj

EKĐ

KOLASIN

To idealno, mirno mjesto u srcu Crne Gore nalazi se iznad manastira Morača. Ovaj privatni smještaj na farmi idealan je za nekoliko dana (ili više) okruženi prirodom za opuštanje s dragim osobama ili uživanje u lokalnom planinarenju ili brdskom biciklizmu. To su jednaki djelovi organskih jabuka i planinskih pejzaža. Takođe je savršena baza za istraživanje planinskih ljepota sjevera Crne G


KD

KOLASIN

Ovaj smještaj se nalazi na 22 km od Bukumirskog jezera i nudi vrt i smještaj u Kolašinu. Kontinentalni doručak služi se svakog jutra u okviru smještaja na selu. Za goste koji žele da istražuju okolinu dostupne su aktivnosti poput skijanja, ribolova i planinarenja.


KG

KOLASIN

Katun se nalazi uz sami rub Nacionalnog parka Biogradska gora. Gosti okruženi netaknutom prirodom i pogledom na planinske vrhove mogu uživati uz tradicionalno pripremljenu hranu proizvedenu na katunu. Osim kačamaka, cicvare, lisnatog sira, posebno je ukusna hrana pripremljena od mesa zbog načina ishrane životinja na katunu.


KM

KOLASIN

Ovaj katun je jedan od najstarijih katuna u Crnoj Gori, star je preko 300 godina. Jedanaesti predak porodice je osnovao katun. Danas se na katun ne dolazi kao nekada, ali porodica želi da vrati taj stari duh katuna, kakav je nekad bio. Uvođenjem gastronomske ponude na katunu, sa hranom pripremljenom na stari tradicionalni način. 


EKV

KOLASIN

Eko katun je nastao na osnovama tradicije i života crnogorskih Gorštaka vjekovima u nazad pa sve do današnjih dana. U ovom katunu na sopstvenoj farmi proizvodimo organsku hranu koju serviramo našim turistima. U katunu ćete imati priliku da probate i neke od »zaboravljenih« nacionalnih specijaliteta.


SD VL

KOLASIN

Ovo domaćinstvo je od Kolašina udaljeno oko 14km. U domaćinstvu se nude usluge smještaja i hrane. Smještajni kapacitet je dvije sobe, jedna trokrevetna a druga petokrevetna. Kuća je stara preko 140 god. Pored kuće imamo i ljetnju brvnaru sa kuhinjom i terasom.


EK BP

KOLASIN

Ovaj smještaj se nalazi u prelijepom ambijentu, na placu površine 1000 m², čijom granicom protiče potok, a u neposredoj blizini šume. Udaljen je od centra grada svega 2,3 km (na putu ka ski centru).


SD KK3

KOLASIN

Ovo domaćinstvo se nalazi na Sinjajevini u mjestu Potrk Mandića.


SDJ1

KOLASIN

Ovo domaćinstvo se nalazi u srcu Bjelasice u zoni Nacionalnog parka Biogradska gora. Od Biogradskog jezera do ovog domaćinstva vodi 7 km dug makadamski put koji se dalje nastavlja ka Zekovoj glavi i brojnim katunima na Bjelasici. Domaćinstvo nudi usluge smještaja u kolibama i degustaciju domaćih proizvoda.


SDM2

KOLASIN

Ovo seosko domaćinstvo ili staro pastirsko naselje, smješteno je na obali istoimenog jezera, u geografskom središtu Crne Gore. Blizu domaćinstva je kanjon rijeke Mrtvice. Sastoji se od porodične kuće, prilagođene boravku turista, i jedne kabine.


Subscribe to our newsletter to get exclusive discounts and new offers right in your inbox.