Smještaj

KATUN „DURUTOVAC"

KOLASIN

Katun „Durutovac" je smješten na 22 km od Bukumirskog jezera i nudi vrt i smještaj u Kolašinu. Kontinentalni doručak služi se svakog jutra u okviru smještaja na selu. Za goste koji žele da istražuju okolinu dostupne su aktivnosti poput skijanja, ribolova i planinarenja.


KATUN „GOLEš"

KOLASIN

Katun  „Goleš" nalazi se uz sami rub Nacionalnog parka Biogradska gora. Gosti okruženi netaknutom prirodom i pogledom na planinske vrhove mogu uživati uz tradicionalno pripremljenu hranu proizvedenu na katunu. Osim kačamaka, cicvare, lisnatog sira, posebno je ukusna hrana pripremljena od mesa zbog načina ishrane životinja na katunu.


KATUN „MARTINOVIćA"

KOLASIN

Katun Martinovića je jedan od najstarijih katuna u Crnoj Gori, star je preko 300 godina. Jedanaesti predak Martinovića je osnovao katun. Danas se na katun ne izdiže kao nekada, ali porodica Martinović želi da vrati taj stari duh katuna, kakav je nekad bio. Uvođenjem gastronomske ponude na katunu, sa hranom pripremljenom na stari tradicionalni način. 


EKO KATUN „VRANJAK"

KOLASIN

Eko katun „Vranjak" je nastao na osnovama tradicije i života crnogorskih Gorštaka vjekovima u nazad pa sve do današnjih dana. U Eko katunu na sopstvenoj farmi proizvodimo organsku hranu koju serviramo našim turistima. U katunu ćete imati priliku da probate i neke od »zaboravljenih« nacionalnih specijaliteta.


SEOSKO DOMAćINSTVO „VELIKI LUG"

KOLASIN

Seosko domaćinstvo ,, Veliki Lug” od Kolašina je udaljeno oko 14km. U domaćinstvu se nude usluge smještaja i hrane. Smještajni kapacitet je dvije sobe, jedna trokrevetna a druga petokrevetna. Kuća je stara preko 140 god. Pored kuće imamo i ljetnju brvnaru sa kuhinjom i terasom.


EKO KATUN „BIJELI POTOK"

KOLASIN

Eko naselje Bijeli potok nalazi se u prelijepom ambijentu, na placu površine 1000 m², čijom granicom protiče potok, a u neposredoj blizini šume. Udaljeno je od centra grada svega 2,3 km (na putu ka ski centru).


SEOSKO DOMAćINSTVO „KATUN KULINE”

KOLASIN

Seosko domaćinstvo „Katun Kuline” nalazi se na Sinjajevini u mjestu Potrk Mandića.


SEOSKO DOMAćINSTVO „JANKETIć”

KOLASIN

Seosko domaćinstvo ,,Janketić” se nalazi u srcu Bjelasice u zoni Nacionalnog parka Biogradska gora. Od Biogradskog jezera do ovog domaćinstva vodi 7 km dug makadamski put koji se dalje nastavlja ka Zekovoj glavi i brojnim katunima na Bjelasici. Domaćinstvo nudi usluge smještaja u kolibama i degustaciju domaćih proizvoda.


SEOSKO DOMAćINSTVO „MINIć"

KOLASIN

Seosko domaćinstvo „Minić“, odnosno katun „Kapetanovo jezero“, ili staro pastirsko naselje, smješteno je na obali istoimenog jezera , u geografskom središtu Crne Gore. Blizu domaćinstva je kanjon rijeke Mrtvice. Sastoji se od porodične kuće, prilagođene boravku turista, i jedne kabine.


Subscribe to our newsletter to get exclusive discounts and new offers right in your inbox.