EKĐ

od 30.00€

 

 

To idealno, mirno mjesto u srcu Crne Gore nalazi se iznad manastira Morača. Ovaj privatni smještaj na farmi idealan je za nekoliko dana (ili više) okruženi prirodom za opuštanje s dragim osobama ili uživanje u lokalnom planinarenju ili brdskom biciklizmu. To su jednaki djelovi organskih jabuka i planinskih pejzaža. Takođe je savršena baza za istraživanje planinskih ljepota sjevera Crne Gore.

 
Avanture s ovog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva mogu biti raznolike. Moguće je pješačenje po tom području, uključujući 20 do 30 minuta pješačenja do manastira Morača. Takođe, moguće je pješačenje kanjonom Mrtvice s kratkih 12 km vožnje. Vatrogasni putevi oko ovog poljoprivrednog gazdinstva iznad manastira Morača pružaju  sjajne lokalne planinarske i MTB avanture sa spektakularnim vidikovcima.
 
Gazdinstvo ima čajnu kuhinju, prostor za roštilj i opremu, potpuno opremljenu kupaonicu, tri spavaće sobe (king size krevet s tradicionalnom posteljinom od sijena i kukuruzne peteljke s novim pokrivačima od madraca od pjene, king size krevet u modernom stilu i treću spavaću sobu sa 3 kreveta za jednu osobu) za do 7 osoba. Takođe, posjeduje domaći košarkaški gol i igralište - savršeno za igrače stare škole.
 
 
 

 

 

 

Pošalji poruku

SD KĆ

Ovo domaćinstvo se nalazi u mjestu Podbišće, na gornjoj koti, odakle se pruža izvanredan pogled ...

 

EKK

Na planinskom putu preko Trešnjevika, glavnom pravcu između Andrijevice i Kolašina nalazi se ovaj ...

 

SD VD

Ovo domaćinstvo se nalazi u podnožju planina u istorijskoj županiji Katunska nahija. Sastoji se ...

 
 

Subscribe to our newsletter to get exclusive discounts and new offers right in your inbox.