Smještaj

SEOSKA DOMACINSTVO ZAKUKULJENO

BIJELO POLJE

Potpuno samoodrzivo domaćinstvo smjesteno visoko u brdima Bijelog Polja na nadmorskoj visini od oko 1.150 m. Ova prelijepa kuća nalazi se u jednom malom selu koje se zove Kukulje.


PLANINARSKI DOM BJELASICA

BIJELO POLJE

Planina Bjelasica se nalazi između pet opština - Kolašin, Berane, Mojkovac, Andrijevica i Bijelo Polje. Bjelopoljsku stranu karakterišu široki pašnjaci i visoki vrhovi (Crni vrh 2.122m).


SEOSKO DOMAćINSTVO „ZEKOVIć”

BIJELO POLJE

U blizini sela Tomaševo nalazi se malo mjesto zvano Pape. Do tamo je moguće stići automobilom, planinarenjem, biciklizmom ili jahanjem.


SEOSKO DOMAćINSTVO „MUZUROVIć”

BIJELO POLJE

Seosko domaćinstvo „Muzurović” smješteno je u selu Bistrica, u neposrednoj blizini Đalovića klisure.


SEOSKO DOMAćINSTVO „PEšIć”

BIJELO POLJE

Seosko domaćinstvo „Pešić” nalazi se u mjestu Tomaševo, sa desne strane magistralnog puta Bijelo Polje - Podgorica. Sadrži adaptiranu porodičnu kuću, veliku degustaonicu, voćnjak i njivu u kojoj se uzgaja sezonsko povrće (krompir, kukuruz i luk). Takođe, domaćinstvo sadrži više pomoćnih objekata, štala, ambara, prostorija za živinu i sl. Primarne djelatnosti ovog domaćins


DRVENA KUćA PERIFERIJA, GUBAVAč

BIJELO POLJE

Smještena na čistoj obali rijeke Bistrice, u bjelopoljskom selu Gubavač, kuća Periferija je jedna od najluksuznijih koje se mogu naći u ovom regionu.


EKO IMANJE ,,POD BJELASICOM" - RAVNA RIJEKA, BIJELO POLJE

BIJELO POLJE

,,Pod Bjelasicom'' je eko imanje smješteno u podnožju planine Bjelasice, u selu ravna Rijeka. Nalazi se na 900m udaljenosti od regionalnog puta Bijelo Polje-Podgorica.


Subscribe to our newsletter to get exclusive discounts and new offers right in your inbox.